Radiofrecventa, terapie de remodelare facială si îmbunătățire vizibilă a conturului feței, a tonusului si elasticitatii pielii

Ce este Radiofrecventa Faciala?

Radiofrecventa facială este o metodă non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si fermitate a pielii, determinând contractia fibrelor de colagen existente si declansand procedeul de neocolageneza (crearea de noi fibre de colagen).

Cum actioneaza Radiofrecventa Faciala?

Undele de radiofrecventa încălzesc țesutul obținând astfel contractarea fibrelor de colagen și elastină. Vasodilatația produsă de energia calorică crește oxigenarea pe zona tratată pentru un aport mai mare de nutrienți. Datorită căldurii se produce o lichefiere a țesutului adipos, având astfel rezultate optime si in pierderea in centimetri ( rezultate deosebite pentru bărbia dublă).

Cum actioneaza ultrasunetele impreuna cu radiofrecventa?

Tratamentul cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii adjuvante in tratarea problemelor tenului. Cu ajutorul ultrasunetelor se produce in interiorul tenului un micromasaj mecanic care ajuta la incalzirea si la stimularea tesutului, marind efectul radiofrecventei.

Cui se adreseaza această procedură?

Acest tip de tratament se recomandă tenului matur, flasc, lipsit de fermitate.

Se obtine in mod vizibil remodelarea conturului feței, a ovalului fetei. Tenul devine mai ferm si cu un tonus marit.

Frecventa tratamentelor?

Nr ședințelor il da binenteles condiția pielii si rezultatul la care dorim sa ajungem, la fel ca si in cazul celorlate proceduri enumerate: mezoterapia virtuală, oxigen hiperbaric, ultrasunete.

Se recomandă o dată pe săptămână o sedinta. 

Pentru obținerea unor rezultate vizibile numărul lor trebuie să fie intre 6 pana la 12 ședințe consecutive( una pe săptămână).

Beneficii:

- rejuvenarea pielii;

- stimularea colagenului pentru regenerare;

- reducerea ridurilor;

- îmbunătățirea circulației sângelui.

Contraindicatii:

- sarcina si alaptare;

- persoanele sub 18 ani;

- pesoanele cu afecțiuni cardiace, stimulator cardiac sau defibrilator intern;

- epilepsie;

- proteze sau implanturi metalice;

- persoanele cu antecedente de boli stimulate de căldură ( ex.herpes) psoriazis, eczeme, eritem, autobronzanta, ten cu predispoziție la cicatrici keloide, tulburări de cicatrizare, piele foarte uscată si fragilă.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MICRONEEDLING sau MEZOTERAPA FRACTIONATA

Terapii adjuvante tratamentului facial: peelingul cavitational, "skin scrubber" sau spatula cu ultrasunete.

IMPORTANTA TRATAMENTELOR FACIALE PROFESIONALE